Ενημερωτική συνάντηση υποψηφίων που εξετάζονται προφορικά στις πανελλαδικές εξετάσεις

Την Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, το 1ο ΚΕΣΥ Πειραιά οργανώνει ενημερωτική συνάντηση με τους υποψήφιους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι έχουν γνωμάτευση από ΚΕΔΔΥ/ΚΕΣΥ και πρόκειται να εξεταστούν προφορικά στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021. Αρχικά θα ενημερωθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες και κατόπιν θα γίνει μία συζήτηση με όποιους από τους γονείς παρευρίσκονται στο χώρο και το επιθυμούν.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά, Πειραιώς και Επονιτών (ο δρόμος δίπλα στη Στατιστική Υπηρεσία - προέκταση της οδού Δωδεκανήσου). Οδηγίες για την προσέλευσή σας μπορείτε να βρείτε εδώ: Πρόσβαση στο Ράλλειο Γυμνάσιο

Προκειμένου να είμαστε όλοι ασφαλείς, στη συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας: τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού τεστ (ισχύει το τεστ που έγινε την Δευτέρα για το σχολείο).

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους υποψήφιους και τις οικογένειές τους, υπομονή και αντοχή, προκειμένου να ευοδωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες μιας τόσο αντίξοης σχολικής χρονιάς.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Φίλες, φίλοι,

Ο Covid-19 για φέτος μας «χώρισε». Δυστυχώς δεν θα τα πούμε από κοντά. Στη «θέση» σας δεν μπορούμε να μπούμε. Είναι άχαρο να είσαι έφηβος και να περιορίζεσαι. Έχουν μείνει λίγες ημέρες ακόμα. Το καλοκαίρι και -κυρίως- η ζωή είναι μπροστά σας. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τις προφορικές και όχι μόνο εξετάσεις και λίγες συμβουλές για την χαλάρωση που τόσο χρειάζεστε. Ελπίζουμε να σας ανακουφίσουμε, έστω και λίγο.

Καλή σας επιτυχία!